Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες

Ηλεκτρικός θερμοσίφωνας Solglass Special 10 – 80lt

 solglass special logo

Ο Ηλεκτρικός Θερμοσίφωνας σχεδιάστηκε για να καλύψει γρήγορα και οικονομικά τις ανάγκες σας και τοποθετείται σε επαγγελματικούς χώρους εστίασης.

Μέσω εξειδικευμένου βιομηχανικού συστήματος ελέγχεται η υδροδυναμική συμπεριφορά του μοντέλου, επιτυγχάνοντας ακριβή υπολογισμό και ιδανική διαστασιολόγησή του, ώστε η γεωμετρία των προϊόντων να εξασφαλίζει απόσβεση των ασκούμενων πιέσεων.

Η παραγωγή του πραγματοποιείται σε δύο ιδιόκτητες υπερσύγχρονες αυτόνομες εργοστασιακές μονάδες καθετοποιημένων γραμμών παραγωγής, εξοπλισμένες με μηχανήματα ρομποτικής τεχνολογίας.

Καθοριστικός παράγοντας ποιότητας είναι η επιλογή των πρώτων υλών, που πραγματοποιείται έτσι ώστε να πληρούνται οι αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας & ασφάλειας.

Η αξιοπιστία του παραγόμενου προϊόντος διασφαλίζεται μέσω διαδικασιών ελέγχου σε διάφορα στάδια της παραγωγής (έλεγχος διαρροής κολλήσεων , αντοχή πιέσεως, ηλεκτρολογικού μέρους, τεστ αγωγιμότητας σμάλτου κλπ).

Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι:

Πραγματική χωρητικότητα, ίση με την ονομαστική του, μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται χάρη στην ισχυρή μόνωση που διαθέτει, ύψιστο επίπεδο ασφάλειας τόσο στα ηλεκτρικά μέρη όσο και στα υδραυλικά με τη χρήση των καλύτερων διατάξεων και εξαρτημάτων, δυνατότητα τοποθέτησης οριζόντια, κάθετα ή επιδαπέδια και άριστη αισθητική.

Τα Ηλεκτρομπόιλερ  είναι ειδικά σχεδιασμένα για εγγυημένη αντοχή σε περιοχές με υψηλή σκληρότητα νερού, με αποτελεσματική εσωτερική προστασία κατά της διάβρωσης και της επικάθησης αλάτων που προκαλούνται από τις αντιδράσεις ηλεκτρόλυσης.

Εξάγονται εδώ και αρκετά χρόνια με μεγάλη επιτυχία και έχουν γίνει ευρέως αποδεκτοί από αγορές διαφορετικών απαιτήσεων.

Αξιοπιστία, οικονομία, εύκολη τοποθέτηση, απλός τρόπος συντήρησης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *